"Ennyire mélyen voltam" - A Breaking Bad világsztárja meg akarta gyilkoltatni magát

Giancarlo Esposito, a Breaking Bad sorozatból ismert színész, a SiriusXM Jim & Sam című műsorában beszélt arról, hogy karrierje mélypontján megfordult a fejében az öngyilkosság gondolata.

Giancarlo Esposito, aki a Breaking Bad – Totál szívás című sorozatban alakította az ikonikus Gus Fring karakterét, a Parisht című új krimisorozatát népszerűsítette, amikor elárulta, hogy a Breaking Bad előtt annyira le volt égve, hogy megfontolta az öngyilkosságot, remélve, hogy így gyermekei anyagi segítséget kaphatnak az életbiztosításából.

A 65 éves színész 2008 körül, tehát egy évvel a Breaking Bad előtt, gondolt erre a szörnyű lehetőségre. A sorozat azonban végül megváltoztatta az életét és a karrierjét, megnyitva az ajtót számos más projekt előtt, mint például A Mandalóri, Az útvesztő-filmek és A fiúk.

Esposito elmesélte, hogy a nehéz időszakban az életbiztosítással kapcsolatos kérdéseket feleségével is megosztotta, és ármánykodott azon, hogy ha valaki kiiktatná, vagy balesetben halna meg, akkor a gyerekei megkapnák-e a biztosítást. Négy gyermek apjaként azt akarta, hogy legyen életük, és ezért fontolgatta az önmegsemmisítést.

A színész azonban végül a családja miatt döntött úgy, hogy nem tesz semmilyen radikális lépést. Belegondolt, hogy ha meghalna, nem lenne ott a gyerekeinek, és a fájdalom, amit okozna nekik, életre szóló trauma lenne, ami csak meghosszabbítaná a generációs traumát, amitől próbált megszabadulni. A fény az alagút végén a Breaking Bad volt.

Van segítség!

Ha Önnek, vagy valakinek a környezetében segítségre van szüksége, hívja a 116-123 telefonszámot, vagy látogasson el a www.ongyilkossagmegelozes.hu weboldalra.