Eltűnt egy 14 éves gyerek a bakonynánai lakásotthonból

Április 12-én látták utoljára Taszári Kornélt, aki engedély nélkül távozott a bakonynánai lakásotthonból, és azóta nem adott életjelet magáról.

A 14 éves fiú, Taszári Kornél eltűnését követően a rendőrség azonnal megkezdte a felkutatását, de eddig minden intézkedés eredménytelen maradt. A Veszprémi Rendőrkapitányság most a lakosság segítségét kéri a fiú megtalálásához.

A rendőrség által kiadott személyleírás szerint Taszári Kornél 150 cm magas, átlagos testalkatú, rövid sötétbarna hajú és barna szemű. A lakosság segítségét kérő felhívásban a rendőrség megosztotta a fiú fotóját is.

A Veszprémi Rendőrkapitányság arra kéri az állampolgárokat, hogy amennyiben felismerik a képen látható fiút, vagy információval rendelkeznek tartózkodási helyéről, illetve eltűnésének körülményeiről, jelentkezzenek a rendőrségen. A bejelentéseket személyesen a Veszprémi Rendőrkapitányságon (Veszprém, Bajcsy-Zsilinszky Endre utca 2.), a 06-88-428-022-es telefonszámon, a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámon, vagy a 112-es díjmentes segélyhívó számon várják.