Elképesztő Bitcoin előrejelzés egy neves elemzőtől

Egy ismert kriptóstratégiai elemző szerint a Bitcoin értéke messze meghaladhatja a piaci várakozásokat, és még a jelenlegi bikaciklusban hatalmas növekedést érhet el.

Michaël van de Poppe, aki az X közösségi médiaplatformon 711 000 követővel rendelkezik, úgy véli, hogy a Bitcoin árfolyama jelentősen túlszárnyalhatja az általánosan elterjedt várakozásokat. Az elemző kiemelte, hogy a Bitcoin már elért egy új történelmi csúcsot, 73 000 dollárt, még a felezés, azaz a kriptobányászok jutalmának felére csökkenése előtt, ami erős jelzés a BTC erejéről.

Van de Poppe szerint a középtávú jövőben a Bitcoin árfolyama a jelenlegi szintekhez képest több mint négyszeres nyereséget érhet el, mielőtt elérné a ciklus csúcspontját. A kriptókirály továbbra is számos ellenállással néz szembe, de az elemző optimista: ha ezek az ellenállások áttörnek, akkor a Bitcoin ára új történelmi csúcsokat érhet el.

Jelenleg a Bitcoin ára körülbelül 69 000 dollár körül mozog, és az elmúlt héten több mint 5 százalékos erősödést mutatott. Van de Poppe szerint a piac jelentősen alábecsüli a Bitcoin és általában a kriptópiac erejét, és előrejelzése szerint a Bitcoin ára elérheti a 300 000 dollárt a jelenlegi ciklusban.

A hétvége folyamán a Bitcoin ára ismét elérte a 70 000 dollárt, amit Michaël van de Poppe is megjegyzett a közösségi médiában. Az elemző emellett az altcoinok jelentős növekedésére is számít, úgy véli, hogy a jelenlegi mélypontokat masszív vásárlások követhetik, és az altcoinok piacán is új történelmi csúcsokat láthatunk majd.