Az eTukTuk kellő időben felismerte, hogy a fenntarthatóság megteremtése és a szén-dioxid-kibocsátás mekkora méretű probléma világszerte. A megoldás érdekében kész bevezetni az elektromos járművekből álló infrastruktúráját. A jelenleg előértékesítését tartó projekt rendszere EV-kből, töltőállomásokból, és egy átlátható fizetési rendszerből épül fel.

Az eTukTuk célja nem kisebb, minthogy a fenntartható tömegközlekedés első számú szereplője lehessen, és a benne lévő növekedési lehetőség meg is előlegzi ezt neki. A projekt azért született, hogy forradalmasítsa a közlekedési rendszereket a környezetbarát elektromos járművek, a napenergiával működő töltőállomások és egy mesterséges intelligencia (MI) által optimalizált blokklánc-hálózat nemes mixével.

A szakemberek szerint ez az ICO több szempontból is a legjobb lehetőség a jövő közlekedésébe való beruházáshoz.

Az előértékesítés során staking jutalmakat lehet bezsebelni

Az eTukTuk natív tokenjének, a TUK-nak cikkünk írásakor több mint 743 000 dollárnál tart az ICO-ja. Nem csoda, hogy ennyire gyorsan pörög a gyűjtés számlálója, hiszen az érmét most kifejezetten kedvezményes áron, mindössze 0.02625 dollárért szerezhetik be a befektetők. A nyilvános tőzsdei bevezetéskor egy érme ára ennél jóval drágább lesz majd. Az pedig, aki az előértékesítés során vásárol be a zöld tokenekből, és rögtön le is köti őket, a stakelt összeg erejéig jelenleg 295%-os hozamban részesülhet.

Így tehát, ha belegondolunk, a befektetés biztosan megtérül, és igazságos passzív jövedelemmel gazdagítja a vállalkozó kedvű befektetőket. Persze érdemes azért sietni, hiszen minél többen kötik le a tokenjeiket, a várható jutalom mértéke annál inkább összezsugorodik. Minél korábban csatlakozik tehát valaki a projekthez, annál inkább maximalizálhatja az elérhető staking jutalmának a mértékét.

Ha valaki részt vesz az előértékesítésben, akár három számjegyű busás hozamot is elérhet a kis piaci kapitalizációjú befektetéssel.
Az elsők között támogathatunk egy fantáziadús, fejlődő ökoprojektet

Az eTukTuk egy olyan ökoszisztémát álmodott meg, melyben a fejlődő régiókat ellátná fenntartható elektromos járművekkel és a hozzá passzoló töltési megoldásokkal. A projekt alapos munkával kidolgozott ütemterve a kutatáson és fejlesztésen túl tartalmazza a gyakorlati részt is, mely kimerül az elektromos járművek telepítésében, a napenergiával működő töltőinfrastruktúra kiépítésében, és a fizetések integrálásában.

Mindebben pedig támasza a mesterséges intelligencia és a blokklánc ereje.

Ez a megközelítés olyan helyekre is elviheti az elektromos járműveket, ahol jelenleg még nincs ott hátországként a támogató infrastruktúra.

Csak összehasonlításképp: a nyugati piacok vezető EV-töltőhálózatai már több milliárd dolláros vállalkozásoknak minősülnek. Aki tehát idejében csatlakozik ehhez az ICO-hoz, óriási előnyre tehet szert majd akkor, amikor az eTukTuk számottevő piaci részesedést szerez a most EV-infrastruktúra szempontjából még fejletlennek számító régiókban.

Jól tudjuk, hogy a fenntarthatósági kezdeményezések szerte a világon arra buzdítanak, hogy cseréljük le a fosszilis tüzelőanyagokat. Ha ezt figyelembe vesszük, akkor érthető, hogy milyen nagy potenciál is rejtőzik az elektromos közlekedés és töltés piacában. Érdemes hát elgondolkodni az eTukTuk projekt támogatásán, hiszen olyan ez, mint az első lépcsőfok a fejlődő gazdaságok fenntartható mobilitási infrastruktúrájában.

Ha a projekt szélesebb körben is elterjed, a mostani, korán lépő befektetők bizony jókora nyereségnek örvendhetnek majd.

Az eTukTuk előértékesítésén tehát valójában a globális környezetvédelem prioritásaihoz lehet csatlakozni.

A TUK mostani hasznossága még csak a kezdet

A Binance Smart Chain BEP-20 tokenjeként a TUK szinte beleszövődik az eTukTuk ökoszisztéma minden egyes sejtjébe.

A TUK natív tokenttel ki lehet fizetni a fuvarokat, lehet vele jutalmazni a sofőröket és a partnereket, például staking jutalmak és egyéb ösztönzők formájában. A projekt elfogadottságának növekedésével pedig még több mindenre lehet majd használni az érmét, tehát a már most magas használati értéke tovább fog fokozódni.

A tokenomika egyébként tokenégetést is tartalmaz, mellyel a csapat biztosítja a forgalomban lévő tokenek egészséges mennyiségét. A szakemberek szerint az eTukTuk-hálózat alapvalutájának, a TUK-nak az esetében hosszú távon még nagyobb hasznosságra lehet számítani.

Abból kifolyólag pedig, hogy a projekt ütemterve az infrastruktúra kiépítésére és az új régiók felé való terjeszkedésre fókuszál, egészen biztos, hogy a TUK általi tranzakciós lehetőségek növekedni fognak.
A szórakoztató Play-to-Earn játék csak még tovább lendíti az ICO-t

Az eTukTuk játékának lényege, hogy a felhasználók egy fenntartható virtuális taxiszolgáltatást vezetnek. A játékban való részvétel erősíti a közösségi elkötelezettséget, és persze egyúttal remek lehetőség is a TUK-tokenekben kifizetett jutalmak megszerzésére. A projekt csapata szerint a játék főként a fiatalabb demográfiai csoportok körében fog sikert aratni, és ezzel bővül majd az ökoszisztéma hatóköre.

Az előrelátó befektetők felismerik, hogy ugyan a TUK egyre népszerűbb lesz, a piaci értéke még mindig sokkal alacsonyabb, mint az iparág más szereplőié. A kriptopénzek alkalmazása a fenntarthatóság területén globálisan hatalmas növekedési potenciállal rendelkezik.

Az eTukTuk projektje vonzó előnyöket kínál a korai befektetőknek és lekötőknek. Aki tehát olyan környezetbarát kezdeményezést keres, amely fenntartható értékeket nyújt, és egyúttal jelentős hozamokat is biztosít, itt megtalálhatja.

Fotó: Facebook / eTukTuk