Kenyai sorozatgyilkos 42 nő meggyilkolását ismerte be

Egy 33 éves kenyai férfi 42 nő meggyilkolását vallotta be, köztük a saját feleségét is. A rendőrség eddig kilenc áldozat holttestét találta meg egy szeméttelepen, borzalmas állapotban.

A kenyai rendőrség egy szeméttelepen találta meg kilenc nő megcsonkított holttestét, akiket egy 33 éves férfi ölt meg. A gyanúsítottat egy bárban vették őrizetbe, miközben az Eb-döntőt nézte. A férfi őrizetbe vétele után bevallotta, hogy összesen 42 nőt csalt el és ölt meg, beleértve a saját feleségét is.

A borzalmas felfedezésre pénteken került sor Nairobi egyik szeméttelepén, ahol a női holttesteket zacskókba rejtve találták meg. A rendőrség szerint a 33 éves férfi minden áldozat haláláért felelős lehet.

A tettes első ismert gyilkosságát 2022-ben követte el, amikor megfojtotta a saját feleségét. Az utolsó gyilkosság idén július 11-én, csütörtökön történt. Az áldozatok 18 és 30 év közötti nők voltak. A nyomozás során a férfi lakásán találtak egy bozótvágókést, amelyet valószínűleg az áldozatok feldarabolásához használt, továbbá több telefon, laptop, személyi igazolványok és női ruhák is előkerültek.