Ittas férfi randalírozott egy tatabányai hotelben

Egy ittas férfi garázdaság miatt került vádemelés elé, miután tavaly novemberben hangoskodva követelt szobát egy tatabányai szállodában.

Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség szóvivője szerint a férfi 2020. november 4-én hajnali 1:28-kor lépett be az említett hotel aulájába, és angol nyelven követelte a recepcióstól, hogy adjon ki neki egy szobát. A recepciós tájékoztatta, hogy nincs szabad szoba, és egy másik szállodát ajánlott, amitől a férfi még dühösebb lett, és szidalmazni kezdte.

A helyzet tovább fokozódott, amikor a recepciós többször is felszólította a távozásra, de a férfi csak a kijárat felé menetelés közben hagyta abba a trágár szavak kiabálását és a hadonászást. Az utcára érve a recepciós bezárta az üvegajtót, ami újabb dühkitörést váltott ki az elkövetőből, aki ezután tenyérrel ütlegelni kezdte az ajtót és átrendezte a mellette lévő tuját.

Szerencsére sem az ajtóban, sem a növényben nem keletkezett kár. Az ügyészség a bűnösségét beismerő férfira pénzbüntetést javasolt.