Debreceni támadás: Négy személy ellen indult eljárás

Debrecenben, a Kishegyesi úton négy ember támadt egy párra július 2-án este, a támadás során a nőt húzták a hajánál és megfogták a nyakánál, míg a férfit többször megütötték.

A rendőrség jelentése szerint a támadás előzetes szóváltás nélkül történt. A két nő a pár női tagját bántalmazta, a férfiak pedig a fiatalembert. A 24 éves nő könnyű sérüléseket szenvedett, míg párját súlyosabban megsebesítették.

A rendőrök a bejelentést követően azonnal a helyszínre mentek, és egy órán belül azonosították a támadókat. A nyomozók csoportosan elkövetett garázdaság miatt hallgatták ki őket, és a két férfi ellen súlyos testi sértés miatt is eljárás indult. Az eljárás során kiderült, hogy az egyik női támadó aznap lopott egy közeli boltból, ezért is indult ellene eljárás.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a 35 éves nőt és a két férfit bűnügyi őrizetbe vette, míg a 18 éves társuk szabadlábon védekezik. A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság pénteki közleménye szerint a tetteseket még aznap este elfogták.