Több kilométeres a torlódás a M7-esen Martonvásárnál

Baleset miatt jelentős torlódás alakult ki az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán, Martonvásárnál. Az Útinform péntek délelőtt tájékoztatása szerint a forgalmi akadály már megszűnt, de a kialakult torlódás még mindig öt kilométer hosszan tart. Az erős forgalom miatt Martonvásár és az M0-s autóút között is lassul a forgalom, szakaszosan torlódnak fel az arra közlekedő járművek.

A 30-as kilométernél történt balesetben érintett járművek már elhagyták a helyszínt, azonban a forgalom még nem normalizálódott teljesen. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság információi alapján két személyautó ütközött össze, ami okozta a fennakadást. A baleset pontos körülményei egyelőre nem ismertek.

Más helyszíneken is komoly fennakadások

Az M5-ös autópályán, Szeged felé, Örkény térségében kigyulladt egy busz, emiatt az 55-ös km-nél Szeged felé egy sávon halad a forgalom - tájékoztat az Útinform.

Az M3-as autópálya sem nyugalmas pénteken, Vásárosnamény felé, Mezőkeresztes térségében korábban egy műszaki hibás kamion akadályozta a forgalmat a 138-as km-nél. Forgalomkorlátozás már nincs, azonban a torlódás továbbra is közel 5 km-es.

Baleset történt a 7-es főúton, Siófok belterületén, ahol két személygépkocsi ütközött össze, így a 113-as km-nél a fél útpályát lezárták.

Végül a portál információi szerint a 71-es főúton, Balatongyörök átkelési szakaszán felborult egy kistehergépkocsi, majd keresztben megállt az úton, ezért a 94-es km-nél a forgalom félpályán halad.