Mi történt? Gáspár Győzőt elvitték a rendőrök

Nagy felháborodást keltett Gáspár Győző és barátai a XIV. kerületi lakóparkban, ahol a showman lakik. A szomszédok szerint a lakásából és az udvarról is hallatszott a zaj, ami miatt végül a rendőrök is a helyszínre érkeztek.

A Gáspár család budapesti lakásának egyik szomszédja számolt be arról, hogy a showman és társasága milyen zavart okozott a közelmúltban. A lakók szerint már órákkal a rendőrség érkezése előtt észlelték a vendégek érkezését, köztük Baukó Évát és a Power of Love műsor szereplőjét, Imrét, valamint több zenészt is. A szomszédok elmondása szerint a zaj miatt nagyon bosszúsak voltak.

A helyzet odáig fajult, hogy a bulizó tömeg kivonult a lakópark udvarára, ahol a zenészekkel együtt folytatták a mulatozást. Nem sokkal később a rendőrség is megjelent a helyszínen, és egy rövid beszélgetés után Gáspár Győzőt beültették az autóba és elhajtottak vele. A szomszédok feltételezése szerint valószínűleg csendháborítás miatt hívták ki őket.

A Gáspár család nem kívánt nyilatkozni az eseményekkel kapcsolatban. A rendőrség kommunikációs osztálya arról tájékoztatta lapunkat, hogy az adott szempontok alapján nem találtak rendőri intézkedést.

Az események hátterében állhat a Gáspár család életéről szóló reality műsor forgatása, amelyről lapunk már áprilisban beszámolt. A TV2-n ősszel látható műsor forgatása a napokban kezdődött el. Lehetséges, hogy a show miatt történt az egész incidens?