A "Mosolyogj 2" első előzetese már látható

A 2022-es év egyik horror meglepetésének folytatása, a "Mosolyogj" második részének előzetese már megtekinthető, amely újra rémisztő pillanatokat ígér.

A Parker Finn által rendezett "Mosolyogj" című film az egyszerű jump scare horrorok sorát gyarapította, de egyedi koncepciójával mégis kiemelkedett a műfajban. Az első rész főszereplője, egy pszichiáter, akit Sosie Bacon alakított, megmagyarázhatatlan és félelmetes jelenségek sorozatával szembesült, miután egyik páciense brutális esemény szemtanúja lett. Az egyetemi hallgatót nem csupán a traumái okozta hallucinációk gyötörték, hanem egy gonosz entitás is, amely félelmetes látomásokkal kínozta őt.

A Paramount stúdió úgy döntött, hogy folytatja a sikeres horror-sorozatot, és a második rész főszerepére Naomi Scottot választották. Scott egy világhírű popdívát fog megformálni, aki világturnéja során kezd el rémisztő és magyarázhatatlan dolgokat tapasztalni. Ezek a jelenségek túlmutatnak a hírnév árnyoldalain, és hamarosan rá kell döbbennie, hogy egy démoni erő kegyetlen játékának lett az áldozata, és a szabadulásához szükséges feltételek ismét borzalmakat sejtetnek.