Yettel ügyfelek figyelem: fontos bejelentés a mobilszolgáltatótól

A Yettel mobiltelefon-szolgáltató egy különleges ajánlattal készül június 20-ára, amely minden ügyfelét érinteni fog.

A Yettel bejelentette, hogy 2024. június 20-án, csütörtökön, a cég hivatalos előhívó számával azonosított dátumon, egy napra kikapcsolja az adatforgalmi számlálókat, így ügyfelei korlátlan és díjmentes belföldi mobilinternetet használhatnak.

A szolgáltató tájékoztatása szerint ez a kedvezmény automatikusan érvényes lesz aznap 00:00-tól 23:59-ig, tehát az ügyfelek aznapi belföldi adatforgalmukat nem fogják az előfizetési keretükből felhasználni. A promóció nem csak a lakossági, hanem a publikus internet-hozzáféréssel rendelkező üzleti előfizetőkre is vonatkozik.

A Yettel továbbá lehetővé teszi, hogy ügyfelei a 5G hálózatán is élvezhessék ezt a díjmentes szolgáltatást, amennyiben rendelkeznek a szükséges készülékkel és olyan területen tartózkodnak, ahol van 5G lefedettség. Az ingyenes mobilinternet sebessége az ügyfelek meglévő tarifacsomagjának sebességével fog megegyezni. A vállalat kiemelte, hogy a technológia a Yettel folyamatosan bővülő 5G-hálózatán mára országosan több mint 900 bázisállomáson érhető el, ami a több mint kétéves hálózatfejlesztési program eredménye.

Azok a Yettel ügyfelek is élhetnek ezzel a lehetőséggel, akiknek jelenleg nincs aktív adatkeretük, így ők is szabadon netezhetnek készülékükön ezen a napon.