Anglia sikerével ingyenes lehet az 1 millió forintos luxustelefon

Egyedülálló promóciót indított a Vertu luxustelefon-gyártó a labdarúgó Európa-bajnokság alkalmából, amelynek keretében az iVertu okostelefon és a hozzá tartozó, ékszerként funkcionáló fülhallgató szettjét akár ingyen is megszerezhetik a vásárlók, ha Anglia nyeri a tornát.

A Vertu egy különleges akció keretében 1810 dolláros áron kínálja a bőrborítású iVertu okostelefont és a hozzá tartozó fülhallgatót, amelyek eredeti ára 3410 dollár. Azonban a cég még ennél is tovább ment: amennyiben az angol válogatott megnyeri a foci-Eb-t, a június 30-ig történő vásárlók visszakapják a teljes vásárlási összeget.

Az iVertu 5G-s telefon magas specifikációkkal rendelkezik: 6,67 hüvelykes OLED képernyő, Qualcomm Snapdragon 888 processzor, 12 GB RAM és 512 GB tárhely, valamint egy négyes kamerarendszer (64+64+5+2 megapixel) és 4200 mAh-s akkumulátor, 55 Wattos töltési sebességgel. A készülék operációs rendszere a VertuOS, amely mesterséges intelligenciát is tartalmaz, így például zenét, képet vagy akár NFT-t is generálhatunk vele "egykattintásos" módon.

A Vertu azonban óvatosan bánik az akcióval, és a csőd elkerülése érdekében a háromféle bőrborítással kapható szettből legfeljebb ezer darabot értékesít.

Az angol válogatott vasárnapi, szerbek elleni 1:0-ás győzelme után a Vertu esélyei arra, hogy az akció pénzügyileg azonnal megtérüljön, csökkentek, ugyanakkor a válogatott és a vásárlók esélyei a győzelemre és az ingyenes szettre nőttek. A győztes gólt szerző Jude Bellingham és Trent Alexander-Arnold egyedi gólörömmel ünnepelte a sikert, amely a háttérstáb iránti tiszteletet fejezte ki, akik a csapat sikeréért rengeteg munkát végeznek, de ritkán kapnak elismerést. Bellingham, aki mindössze 20 éves, már a harmadik nagy tornáján játszik, és a csapat egyik vezérének is tekintik fiatal kora ellenére. Az angol-szerb meccs után elmondta, hogy a családja, barátai és csapattársai támogató szellemiségűek, ami nagyon könnyűvé teszi számára a futballozást, és célja, hogy növelje az önbizalmát, valamint segítse a csapatot a győzelem elérésében.