Jason Momoa újra szerelmes

Jason Momoa, a Trónok harca sztárja, a válása után újra szerelmet talált Adria Arjona Torres személyében, aki szintén a szakmában tevékenykedik.

Lisa Bonet színésznővel való két év különválás után Jason Momoa beadta a válókeresetet, melyben kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozott. A válás óta az Aquaman sztárjának élete teljesen megváltozott, hiszen állandó úton lévő életmódja miatt hosszú ideig nem volt állandó otthona. Az Independent által észlelt információk szerint Momoa most új kapcsolatban van, Adria Arjona Torres színésznővel, aki elkísérte őt Japánba a Csavargások című dokumentumfilm forgatására.

Momoa Instagram-oldalán megosztott fotókon látható, ahogy öleli Arjonát, miközben barátaikkal egy étteremben ülnek. Arjona, aki Puerto Ricó-i származású amerikai színésznő, már számos ismert produkcióban szerepelt, mint például az Elveszett próféciák, a Tűzgyűrű: Lázadás, A partiállat, a Six Underground – Hatan az alvilágból, a Hit Man és a Morbius. Arjona korábban Edgardo Canales ügyvéddel volt házas, de a házasságuk tavaly véget ért.