Zámbó Krisztián véleménye Dudás Mikiék szakításáról

Zámbó Krisztián szerint nem a közösségi médián keresztül kellene megvitatniuk Dudás Mikiéknek a szakításukat.

Dudás Miki szerda este egy közösségi oldalon tett közzé egy bejegyzést, amelyben kifejtette, hogy nem ő tehető felelőssé a házasságának vége miatt, hanem felesége hűtlensége okozta a problémát. Zámbó Krisztián, aki maga is megosztott már hasonló tartalmakat az interneten, reagált az esetre. Elmondta, hogy ismeri Mikiéket, és bár kedveli őket, úgy véli, nem lenne szabad a nyilvánosság előtt tárgyalniuk a magánéleti problémáikat.

Az énekes elismeri, hogy korábban ő is hibázott, amikor dühét az interneten keresztül vezette le, de mára megtanulta, hogy ez nem megoldás. Úgy véli, hogy a nyilvánosság előtti viták nem tesznek jót a gyerekeknek, és azt tanácsolja Dudáséknak, hogy kerüljék a hasonló helyzeteket. Zámbó Krisztián szerint az interneten megosztott tartalmak örökké megmaradnak, és a gyerekek később olvasni fogják ezeket.

Zámbó Krisztián hozzátette, hogy ő és párja, Zsuzsi, elhatározták, hogy a jövőben nem osztanak meg többé intim részleteket a kapcsolatukból a közösségi médiában. Megjegyezte, hogy más hírességek, mint például Tóth Andi és Marics Peti, vagy Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolata is hasonló nyilvánosság áldozata lett. Zámbó Krisztián végül azt kívánta Dudáséknak, hogy sikerüljön tisztázniuk a problémáikat és rendeződjön a viszonyuk.

Zámbó Krisztián a Borsnak nyilatkozva elmondta, hogy Dudás Miki és Szigligeti Ivett válása kapcsán úgy véli, a gyermekeik isszák meg a levét annak, hogy nyilvánosan estek egymásnak. Azt tanácsolja, üljenek le higgadtan megbeszélni mindent. Dudás Miki és Szigligeti Ivett újbóli szakítása eleinte csendesen indult, de mostanra egyre jobban eldurvulni látszik. Zámbó Krisztián szerint nem a nyilvánosság előtt kellene balhéznia a két félnek, és azt tanácsolja, hogy akármennyire is haragszanak egymásra, ne osszanak meg ebből az interneten semmit.

Zámbó Krisztián elismeri, hogy korábban ő is kiírta magából a sérelmeit, hogy az emberek biztassanak, megsajnáljanak, kedves szavakat írjanak. Most már tudatosan nem teszi ezt, sőt, már az is zavar, ha valaki a túl boldog pillanatokat tolja az internetezők képébe. Az énekes és Zsuzsi megfogadták, hogy soha többé nem teregetik ki a szennyest, és azt kívánják Dudás Mikinek és Szigligeti Ivettnek, hogy le tudjanak ülni megbeszélni a dolgaikat, és rendbe jöjjön köztük minden.