Zámbó Krisztián és a súlyproblémák

Zámbó Krisztián nemrégiben biciklibalesetet szenvedett, ami következtében több mint egy hónapig kénytelen volt a mozgást mellőzni, ennek eredményeképpen pedig jelentős súlygyarapodással küzd.

Az énekes a Ripostnak nyilatkozva elmondta, hogy a baleset következtében eltört könyök és csukló miatt kialakult kényszerpihenője alatt nagyjából 15 kilót hízott. Zámbó Krisztián azonban jól érzi magát a bőrében, és igyekszik figyelmen kívül hagyni a testére tett bántó megjegyzéseket.

A 44 éves énekes szerint a 100 kilós súlya ellenére is messze áll attól, hogy dagadt disznónak nevezzék, és felhívja a figyelmet arra, hogy gyakran éppen azok az emberek bántják őt, akik maguk is küzdenek a túlsúllyal. Zámbó Krisztiánt kissé zavarja, hogy ha egy férfit kritizálnak ilyen szinten, az „teljesen normális”.

Zámbó Krisztián elismeri, hogy vannak olyan területek a testén, ahol szívesen leadna néhány kilót, például a tokájából és a hasából, de hangsúlyozza, hogy lábai nem dagadtak meg, narancsbőre és visszerei sincsenek. Az énekes pozitívan áll a helyzethez, és úgy véli, hogy genetikája miatt hajlamos a tokásságra és nagyobb fejre, de ezek nem jelentenek számára problémát.

Zámbó Krisztián hozzátette, hogy bár kevesebbet mozog, mint fiatalkorában, és a balesete miatt sem tudott edzeni, mégsem érzi magát lelki válságban, csupán néhány kilót szedett fel. Kiemelte, hogy a gúnyolódások nem érik el a céljukat, mivel jól érzi magát a bőrében, és 15 éve van egy csodálatosan szép menyasszonya, aki szereti őt és a testét.

: Ripost, Zámbó Krisztián nyilatkozata.