Molnár Csilla tragédiája: A Miss Hungary győztesének sorsa

Molnár Csilla, aki 1985-ben megnyerte a Miss Hungary szépségversenyt, kilenc hónap alatt a csúcsról a mélybe zuhant, és tragédiája ma is sokakat foglalkoztat. A "Nyomon vagyunk!" videósorozat legújabb részében a szépségkirálynő sorsának alakulását vizsgáltuk meg.

  1. október 5-én az egész ország ünnepelte a fonyódi lányt, amikor a Kongresszusi Központban őt koronázták meg. Csilla kiemelkedett a többi versenyző közül, és egyértelmű volt, hogy ő viseli majd a győztes koronát. Azonban a győzelem utáni boldogság nem tartott sokáig, és a körülötte lévő világ, valamint a saját elvárásai is hatalmas nyomást helyeztek rá.

A Blikk TV stúdiójában Fásy Ádám és Csehák Hajnalka pszichológus beszélgetett arról, hogy mi vezethetett Molnár Csilla tragédiájához. Fásy, aki ismerte a családot, úgy véli, hogy a szülők és Csilla közötti kommunikáció hiánya is közrejátszhatott a tragédiában, mivel a szülők sokat dolgoztak és kevesebb figyelmet fordíthattak a családra.

A "Nyomon vagyunk!" sorozat további epizódjai elérhetők a Blikk TV YouTube csatornáján, ahol a feliratkozásokkal támogathatják a műsor készítőinek munkáját.

Segítségre van szüksége?

Amennyiben Ön vagy valaki a környezetében segítségre szorul, hívja a krízishelyzetben lévők számára létrehozott, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, mobiltelefonról is.