MrBeast 26 Teslát oszt ki születésnapja alkalmából

A népszerű amerikai youtuber, MrBeast hatalmas nyereményjátékot hirdetett, melyben 26 szerencsés résztvevő nyerhet Teslát. A Totalcar információi szerint a játékban csak egy Instagram-posztot kell lájkolni, MrBeastet követni, és két ismerőst megjelölni a kommentek között.

MrBeast, aki ismert extravagáns kihívásairól és nagyvonalú nyereményeiről, ezúttal a 26. születésnapját ünnepli azzal, hogy 26 darab Teslát ajándékoz el a nyereményjáték résztvevői között. A játékban való részvételhez nem szükséges semmilyen különleges kihívást teljesíteni, csupán néhány egyszerű lépést kell követni az Instagramon.

A nyeremények között 25 darab Tesla Model 3-as és egy Tesla Cybertruck található, melyek új tulajdonosokat keresnek. Azok, akik nem szeretnék átvenni az autókat, választhatják azok pénzbeli értékét is, ami a Model 3 esetében 39 ezer dollár, míg a Cybertruck esetében 120 ezer dollár.

Sajnos a magyar rajongók számára nem elérhető a nyeremény, mivel a játékban csak bizonyos országok lakosai vehetnek részt, köztük az Egyesült Államok, Ausztrália, Kanada és több más ország állampolgárai. A nyereményjáték magyar idő szerint május 10-én, 17:59-kor zárul le.