A nap legfontosabb hírei – 2024. május 19.

Két ember életét vesztette egy hajóbalesetben Verőcénél, amikor egy szállodahajó és egy motorcsónak ütközött. Egy másik eseményben pedig megtalálták azt a helikoptert, amely Raiszi iráni elnököt szállította. Szlovákiában a politikai feszültség tovább nőtt, míg Özvegy Steinberger Dezsőné nyilvánosan fejezte ki haragját. A Google jövőjét illetően pedig bár elsőre ígéretesnek tűnik, komoly problémák húzódnak a felszín alatt.

Egy tragikus hajóbaleset történt Verőcénél, ahol egy 100 méteres szállodahajó és egy nyolc utast szállító motorcsónak ütközött. A baleset következtében két ember meghalt.

A helikopter, amely Raiszi iráni elnököt szállította, lezuhant, de szerencsére a roncsokat megtalálták.

Szlovákiában a politikai helyzet egyre inkább egy kémfilmre emlékeztet, különösen a Fico elleni merénylet óta, amely csak tovább fokozta a lakosságban az ilyen típusú érzéseket.

Özvegy Steinberger Dezsőné nyilvánosan mutatta ki dühét, ami arra utal, hogy a helyzet komoly érzelmi reakciókat vált ki az érintettekből.

A Google jövőjét illetően pedig bár az első benyomások ígéretesek, a vállalatot érintő problémák mélyebben rejlő kihívásokat jelentenek.