Legjobb élelmiszer akciók a héten

A magas élelmiszerárak ellenére is találhatunk kedvező ajánlatokat a nagy hazai élelmiszer-áruházakban május 9-től május 15-ig.

A Blikk Árfigyelő rovatának köszönhetően összegyűjtöttük a legjobb akciókat, amelyek segítségével jelentős összegeket spórolhatunk meg. A Tesco áruházláncban, amennyiben rendelkezünk Clubcarddal és legalább két darabot vásárolunk, a Saga virslit 899 forintért szerezhetjük be csomagonként, ami 350 grammos kiszerelésben 2569 forintos kilogrammonkénti árat jelent.

Az Auchanban a csirke alsó- vagy felsőcomb kilogrammonkénti ára 879 forint, ami szintén vonzó lehet a húst kedvelő vásárlók számára. Az Aldi darált sertéshús ajánlata is figyelemre méltó, hiszen 500 grammos tálca csupán 829 forintba kerül, ami kilogrammonként 1658 forintnak felel meg.

A Penny Marketben a Red Chief alma kilogrammonkénti ára 349 forint, ami kiváló választás lehet azok számára, akik friss gyümölcsöt szeretnének vásárolni. A Sparban a Regnum Debreceni kolbász kilogrammonként 3190 forintért kapható, amely ínyencek számára kínál ízletes választást.

Végül, de nem utolsósorban a Lidlben a Tastino háztartási keksz csomagonkénti ára 199 forint, ami kilogrammonként 995 forintos árnak felel meg, és ideális lehet a teázáshoz vagy kávézáshoz.