Eltűnt egy mondat a Next Top Model Hungary adásából

A TV2 Next Top Model Hungary című műsorának legutóbbi epizódjában egy előzetesen hallott, de a teljes adásból kivágott megjegyzés okozott zavart. A promóban egy versenyző a plus size kategóriát képviselő Vivire utalva azt mondta, hogy "Olyan a Vivinek a fotózása, mintha egy terhesfotózás lenne", azonban ez a részlet nem került bele a vasárnapi adásba.

A modellaspiránsok aktfotózáson vettek részt a műsor egyik legutóbbi adásában, két versenyző azonban nem volt hajlandó teljesen meztelenül pózolni, ami megosztotta a zsűrit. A nézők egy előzetesben láthattak egy bevágást, amelyben egy versenyző megjegyzést tett Vivire, de a vasárnapi teljes adásban ez a részlet már nem szerepelt.

A TV2 sajtóosztályát megkeresve arról érdeklődtünk, miért maradt ki végül ez a jelenet. A válasz szerint az epizódok utómunka során alakulnak, és a meghatározó történetszálak fényében véglegesedik az adott adás tartalma. Az említett fotózás egy kevésbé hangsúlyos momentuma került így kivágásra, amely a promóban még benne maradt. A promó továbbra is elérhető a tv2play.hu oldalán.