Hajdú Péter kiakadt Magyar Péterre

Újabb botrány robbant ki Hajdú Péter és Magyar Péter között, amelyben a műsorvezető hosszú Facebook-posztban fejtette ki véleményét a politikusról, és több személyes támadást is megfogalmazott.

Alig csitult el a Hajdú Péter és Molnár Áron közötti nézeteltérés, máris újabb konfliktus lángolt fel, ezúttal Magyar Péterrel a középpontban. Hajdú Péter szerint a politikus a kampányrendezvényein egy lapon említi őt olyan neves személyiségekkel, mint Orbán Viktor, Mészáros Lőrinc, Tiborcz István és Rogán Antal. A műsorvezető ezt nem hagyta szó nélkül, és a Facebookon reagált a TISZA Párt alelnökének szavaira.

Hajdú Péter posztjában kifejtette, hogy Magyar Péternek köszönettel tartozik az említett uraknak, hiszen azok egy korszakot jelentettek az életében, és jelentős pénzösszegeket kereshetett velük. A műsorvezető azt is megjegyezte, hogy Magyar Péter valószínűleg azért utálja őt, mert interjút készített a politikus volt feleségével, Varga Judittal.

Hajdú Péter válaszában kitért arra is, hogy bár őt Magyar Péter adócsalónak nevezte, ő maga nem mentegetőzik, elismeri hibáját és mindent visszafizetett. Ezzel szemben azt állítja, hogy amit Magyar Péter tett a volt feleségével és a családjával, az nem enyhíthető.

A műsorvezető továbbá felvetette, hogy Magyar Péter és annak pártja milyen jelzőkkel illeti az embereket a háta mögött, emlékeztetve arra, hogy a politikus pártjának tagjai 1200 embert károsítottak meg, 8 milliárd forint értékben, amiből csak 1 milliárd forint térült meg.

Hajdú Péter a posztjában arra is rámutatott, hogy Magyar Péter vezetői képességei nem predesztinálják arra, hogy egy országot vezessen, és hogy nem lehet az embereken kísérletezni, amit a politikus jelenleg tesz.

Végül Hajdú Péter azt hangsúlyozta, hogy ő mindig vállalta a felelősséget a hibáiért, és soha nem tagadta meg azokat, akik fontosak voltak az életében. A posztját azzal zárta, hogy évek óta nem találkozott Rogán Antallal, és a posztot sem egyeztette vele.