Stahl Judit lánya, Hanna elballagott a gimnáziumból

Stahl Judit, aki a tévézéstől való visszavonulása óta kevésbé van jelen a nyilvánosság előtt, büszkén osztott meg egy fotót a közösségi oldalán 19 éves lányáról, Hannáról, aki nemrégiben ballagott el a gimnáziumból.

Stahl Judit, a Stahl Konyhája egykori műsorvezetője, aki azóta visszavonultan él, ritkán enged bepillantást magánéletébe. Azonban fontos családi események alkalmával megoszt néhány meghitt pillanatot a rajongóival. A közelmúltban egy ilyen különleges eseményre került sor: lánya, Hanna, aki a dráma tagozaton tanult egy gimnáziumban, befejezte középiskolai tanulmányait.

Hanna, aki nem Stahl Judit férjétől, Bohus Csabától született, de az ő nevét viseli, már 19 éves és a színház iránt is érdeklődik. Édesanyjával együtt már közös vígjátékot is rendeztek a 6Szín színpadán.

A ballagási fotón látható, hogy Hanna és édesanyja között szembetűnő a hasonlóság, és sokan úgy vélik, hogy a fiatal lány édesanyja szépségét örökölte. A közös képet Stahl Judit a Facebook-oldalára töltötte fel, ahol megjegyezte, hogy a lánya már majdnem magasabb nála.

A bejegyzésben Stahl Judit háláját fejezte ki a tanárok felé, akik segítették Hanna útját, és arra kérte a követőit, hogy szurkoljanak nekik az érettségi vizsgák idején.