Molnár Áron kritikája Istenes Bencére és Hajdú Péterre, valamint a nemzetközi bokszverseny támogatásáról

Molnár Áron, aki ismert véleményvezér, most sem tartotta vissza gondolatait, és nyíltan beszélt arról, miért utasította vissza a nemzetközi bokszversenyen való részvételt, valamint megosztotta véleményét Istenes Bencéről és Hajdú Péterről.

A Blikk információi szerint a Sztárbox győztesei a HELL BOXING KINGS keretében léphetnek szorítóba a celeb kategóriában, ahol 10 ország legjobb bokszolóival mérkőzhetnek meg. A verseny összdíja 1 millió dollár, melyből a nyertesek súlycsoportonként 100 ezer dollárt vihetnek haza. Ezt a lehetőséget Berki Mazsi és Brasch Bence fogadta el, azonban Molnár Áron nem értett egyet a szervezőkkel, így nem vesz részt a versenyen. Helyette Istenes Bence kapott lehetőséget, akihez hasonlóan a többi résztvevő is 15 millió forint támogatást kap a felkészülésre a HELL ENERGY Promotion Kft.-től.

Molnár Áron a közösségi médiában fejtette ki, hogy miért döntött a visszautasítás mellett. Elmondása szerint a felkínált összeg ellenére saját zsebből kellett volna finanszíroznia a felkészülés költségeit, mint például az edzői díjakat, az étrendet, a táplálék kiegészítőket és a regenerálódást elősegítő kezeléseket. Emellett nem kapott volna meccspénzt, így gyakorlatilag ingyen bokszolt volna három meccsen.

Molnár Áron meglepetését fejezte ki, amikor a tárgyalások során szembesült azzal, hogy Hajdú Péter is részt vesz a szervezésben, mint a Hell igazgatótanácsának tagja. A színész különösen azután zárkózott el a programtól, miután egy korábbi interjú után negatív véleményt alkotott Hajdú Péterről.

Hajdú Péter azonban cáfolta, hogy tagja lenne a HELL igazgatóságának, és azt állította, hogy a HELL Boxing Kings projektre mint producer lett felkérve. Hajdú szerint 24 éve van a televíziós szakmában, és több nagy show műsort is készített már, például a legutóbbi Megasztárt is. Hajdú szerint Molnár Áron és a managere nem említette a tárgyalások alkalmával, hogy problémájuk lenne a személyével, csupán több pénzt szerettek volna. Hajdú állítása szerint, ha Molnár megkapta volna az általa kért összeget, akkor már nem számított volna, hogy ő is részt vesz a produkcióban.

Végezetül Molnár Áron megjegyzést tett Istenes Bencével kapcsolatban is, jelezve, hogy szerinte Istenesnek előbb meg kellene szereznie tőle az övet, mielőtt nemzetközi szinten méretteti meg magát, hiszen a Sztárboxban csak a harmadik helyen végzett. Áron sajnálja, hogy nem képviselheti hazáját a nemzetközi versenyen. Hajdú Péter pedig hozzátette, hogy a HELL Energy politikától független, sikeres magyar vállalkozás, amelynek soha nem volt és nem is lesz köze a politikához. A HELL Boxing Kings szervezőit nem érdekli a versenyzők politikai nézete, csupán az ökölvívás és az, hogy minél több fiatal tehetséget fedezzenek fel.

A HELL Boxing Kings produkció élőben az RTL-en lesz látható.