Horváth Cintia babát vár

Horváth Cintia, a Miss Balaton Szépségverseny korábbi győztese bejelentette, hogy férjével, Batik Bencével első közös gyermeküket várják.

A hírt az influenszer a közösségi oldalán osztotta meg a nyilvánossággal. Horváth Cintia és Batik Bence két éve kötötték össze életüket. A boldog eseményről szóló bejelentésben az is kiderült, hogy a pár egy kisfiú érkezésére készül.

A család hamarosan bővülés előtt álló örömét egy nembejelentő-bulin ünnepelték meg, ahol a résztvevők is megtudhatták a kis jövevény nemét. Az eseményről készült felvétel az Instagram-oldalon tekinthető meg, ahol a pár mögött kék füst szállt fel, jelezve, hogy kisfiúval bővül a családjuk. A korábbi Miss Balaton és férje könnyeiket törölgetve ugrottak egymás nyakába, amikor kiderült, hogy milyen nemű lesz első közös gyermekük.

A szépségkirálynőnek igazán különlegesre sikerült az idei anyák napja, mert már számára is különleges jelentéssel bír. Cintia ugyanis anyai örömök elé néz, hamarosan megszületik férjével, a volt labdarúgó Batik Bencével az első gyermekük.