"Fiatal apuka szeretnék lenni" - Marics Peti vallomása a családalapításról

A 27 éves Marics Peti, aki a karrierje csúcsán van és az egész ország ismeri, most a családalapításról vallott. A TV2 Zsákbamacska című műsorának műsorvezetőjeként is debütáló énekes elárulta, hogy bár jelenleg szingli, szeretne nagy családot alapítani.

Marics Peti a Meglepetés magazinnak beszélt arról, hogy a sok munka mellett kevés ideje van komoly párkapcsolatra, de nem zárkózik el a lehetőség elől, hogy valaki elcsavarja a fejét. A ValMar duó tagja családcentrikusnak vallja magát, és nagy családban nőtt fel, ahol a két bátyjával kiváló a kapcsolata, és ők már gyermekesek.

„Tíz év múlva már apaként látom magam, a kérdés csupán az, mikor jutok el odáig” – nyilatkozta az énekes, aki hozzátette, hogy bár jelenleg nagy a nyüzsgés körülötte, de tenni fog érte, hogy a családalapításra is legyen ideje. „Túl sokat nem akarok várni, fiatal apuka szeretnék lenni” – mondta Marics Peti, és ezt a Blikk is idézte.

Az énekes azonban szembesült azzal a problémával, hogy a nagy ismertség megölte az ismerkedés varázsát. Marics Peti szerint a férfinak kellene küzdenie, a nő pedig kéreti magát, de ez az ő esetében ritkán áll fent. Úgy véli, sokan abba a képbe szerelmesek, amit a tévében látnak.

„Azt vallom, hogy mindennek eljön az ideje, eddig is jó lapokat osztott nekem a sors, bízom benne, hogy ez a jövőben is így marad” – zárta le gondolatait Marics Peti. Az énekes büszke nagybácsi, de reméli, hamarosan saját gyermeke is születik majd.