Hilda és Geri kapcsolata a Házasság első látásra műsor után

Bár a Házasság első látásra műsorban kialakult kapcsolatok nem tartottak meg, Hilda és Geri barátsága továbbra is fennáll, de nem alakult ki közöttük igaz szerelem.

A Házasság első látásra műsor véget értével Hilda és Laci kapcsolata egy új szintre lépett, ugyanis Laci gyűrűt húzott Hilda ujjára, jelezve, hogy bár házasságként nem, de társként szeretnék folytatni a kapcsolatot. Ennek ellenére később kiderült, hogy igaz szerelem nem alakult ki közöttük, és a barátságuk is lazábbá vált a műsor után. Hilda és Laci a rengeteg elfoglaltság, a sok munka és a nyüzsgő élet miatt döntöttek úgy, hogy jobb, ha különválnak.

Geri és Bogi kapcsolata is hasonlóan alakult, Bogi visszautasította Geri kezdeményezését, hogy együtt folytassák az életüket. A műsorban már látható volt, hogy a két pár - Laci és Hilda, valamint Geri és Bogi - jól kijönnek egymással, de a válások után nem sokan gondolták volna, hogy Hilda és Geri közelebb kerülnek egymáshoz.

A közelmúltban Hilda és Geri kettesben vacsoráztak, és egy közös képet posztoltak, amin szív alakot formáznak a kezeikkel, mellé pedig azt írták: "Nem csak jó barát, hanem partner is". Ez természetesen felkeltette a követőik érdeklődését, és találgatások kezdődtek arról, hogy vajon egy párt alkotnak-e.

Hilda azonban tiszta vizet öntött a pohárba, amikor egy követője megkérdezte tőle, hogy együtt vannak-e Gerivel. Hilda válasza egyértelmű volt: "Nem! Beszállítónk lett az étteremben, ahol dolgozom" - ezzel eloszlatva a pletykákat.