Fördős Zé és párja, Sári örökbe fogadtak egy kiskutyát

Fördős Zé és barátnője, Sári ritkán osztanak meg közös pillanatokat a nyilvánossággal, de most egy különleges esemény kapcsán tették ezt: egy sorsfordító lépésre szánták el magukat, amikor örökbe fogadtak egy kiskutyát, Kontit, aki nehéz múlttal rendelkezik.

Fördős Zé és Sári kapcsolata újabb mérföldkőhöz érkezett, hiszen közösen döntöttek úgy, hogy örökbe fogadnak egy kutyát, aki korábban sok megpróbáltatáson ment keresztül. Konti nevű kis kedvencük korábban egy konténer mellé kitett kölyökként kezdte életét, és még egy koronavírus-fertőzés miatt kórházi kezelésen is átesett. Sajnos az első család, aki örökbe fogadta, visszaadta őt, mert a kutya ugatása zavarta őket és a környezetüket. Konti ezután egy zsúfolt menhelyen kapott csak egy szállítóboxnyi helyet. Az Eszkuláp Állatvédő Egyesület hirdetése nyomán végül Fördős Zé és Sári lett az új, szerető családja.

Az Egyesület Facebook-bejegyzésében részletesen beszámoltak Konti történetéről, kiemelve, hogy a kutya együttműködő, kedves és gyors felfogású, ellentétben azzal a negatív leírással, amit az előző gazdái adtak róla.

A közösségi médiában a hírre reagálva többen is vicces megjegyzéseket tettek. Egy kommentelő szerint Konti mostantól biztosan nagyon jókat fog enni, utalva Fördős Zé szakácsként szerzett hírnevére. Egy másik felhasználó pedig kutyakeksz recepteket kért a közösségtől.