Emily Blunt nehézségei a filmes csókjeleneteknél

Emily Blunt, a Golden Globe-díjas színésznő beszélt arról, hogy néha mennyire nehéz volt számára a kémiát megjátszani bizonyos színésztársakkal a forgatásokon, és hogy voltak olyan csókjelenetek, amelyeket kifejezetten nem élvezett.

Emily Blunt 24 évvel ezelőtt kezdte pályafutását, és az évek során olyan hírességekkel dolgozott együtt, mint Matt Damon, Tom Cruise, Dwayne Johnson, Ryan Gosling és Cillian Murphy. A színésznő, aki jelenleg az A kaszkadőr című filmben látható, és aki az Oppenheimer című filmért Oscar-jelölést is kapott, a Howard Stern Show-ban mesélt arról, hogy bizonyos színésztársakkal nehezen alakult ki a kémiája a vásznon.

A műsorvezető kérdésére, hogy volt-e már olyan helyzet, amikor a csókjelenetek miatt hánynia kellett, Blunt "abszolút" választ adott, és elmondta, hogy bár nem utálta őket, de "határozottan nem élvezte néhányat". A színésznő nem nevezte meg azokat a kollégákat, akikkel nem volt meg a kémia.

Blunt szerint a kémia egy "furcsa és éteri dolog", amit nem lehet egyszerűen megvásárolni vagy eladni, és vagy létezik, vagy nem. A Hang nélkül sztárja elmondta, hogy a karrierje során megtanulta, hogyan építse fel a kémiát a nézők számára hihető módon. Ehhez minden színésztársában meg kell találnia valamit, amit szeret, akár csak egyetlen egy dolgot, mint például a nevetés vagy az udvariasság, és erre a pozitívumra támaszkodva alakítja ki a kapcsolatot a karakterek között.