Ki mondta? A Tisza Párt vagy a mesterséges intelligencia?

Pénteken Magyar Péter bejelentette a négy fővárosi jelöltet, akiket a Tisza Párt állít a polgármesteri posztért, és a jelöltek ismertették, miért érdemes rájuk szavazni. Ebből kiindulva egy kvízjátékot hoztunk létre, ahol a résztvevők tesztelhetik tudásukat.

A Tisza Párt jelöltjeinek nyilatkozatai alapján készült kvízjátékunkban a résztvevőknek meg kell tippelniük, hogy a különböző idézeteket a mesterséges intelligencia vagy a párt jelöltjei mondták-e. A játék célja, hogy szórakoztató módon lehessen megismerni a jelöltek álláspontjait, miközben a résztvevők nevetés közepette tarthatják a kapcsolatot barátaikkal, tesztelik tudásukat és új dolgokat tanulnak.

A kvízjáték során nem volt könnyű eldönteni, hogy ki áll az idézetek mögött, ami még izgalmasabbá tette a játékot. Köszönjük mindenkinek, aki részt vett a tippelésben!

Eközben Magyar Péter, a Tisza Párt vezetője, Debrecenben tüntetett, ahol az utóbbi évek első nagyobb vidéki, nyíltan kormányellenes demonstrációját vezette. A demonstráció nemcsak kormányellenes volt, hanem az elmúlt évek első jelentős politikai megmozdulása is a városban. Magyar Péter vonattal érkezett Debrecenbe, hogy részt vegyen és beszédet tartson a rendezvényen.