Dwayne Johnson viselkedése problémát okozott a Red One forgatásán?

Dwayne „The Rock” Johnson szakmaiatlan magatartása jelentősen növelte a Red One film költségeit, állítólag 50 millió dollárral, többek között olyan viselkedéssel, mint a forgatásról való 7-8 órás késések és a díszletek közötti üvegekbe vizelés.

A Red One című film, amelynek Johnson a producere is, 2024. november 14-én kerül a mozikba, és a költségvetése várhatóan 250 millió dollár körül lesz. Ez az összeg magasabb, mint a Dűne második részének és néhány Marvel-szuperhősös produkció költségvetése. A The Wrap információi szerint nemcsak Johnson, hanem Hiram Garcia, valamint az Amazon MGM filmes részlegének vezetői, Julie Rapaport és Glenn Gainor is szakmaiatlan magatartással nehezítették a munkát.

Egyesek szerint Johnsonnak az a szokása, hogy forgatás közben nem használja a mosdót, hanem üvegekbe végzi dolgát, amit aztán a stáb egy tagja visz el. Ezt a szokást a Red One forgatásán nem erősítették meg, de korábbi produkcióknál már előfordult.

Az Amazon MGM a vádakkal kapcsolatban tagadó álláspontot képvisel, hangsúlyozva, hogy Johnson és a Seven Bucks Productions kiváló partnerek, és a film tesztvetítései pozitív fogadtatásban részesültek. Az Amazon szerint a 7-8 órás késésekkel kapcsolatos jelentések nevetségesek és valótlanok.

A CinemaCon-on bemutatott előzetes kapcsán felmerült, hogy csak kiválasztott újságírók láthatták a filmet, akik nem írhattak róla, így az Amazon állítása a pozitív reakciókról kérdéses.

Egy másik bennfentes szerint a költségek nem nőttek olyan mértékben, és Johnson sem késett annyit, mint amennyit állítanak. Többen tagadták, hogy Johnson a csapatát kérné meg a vizelettel teli üvegek eltávolítására.

Korábbi forgatásokról is érkeztek hasonló információk Johnson késéseiről, és állítólag nem szeret napi 4-5 óránál többet dolgozni. Egyesek szerint ez az attitűd vezetett a viszonyának romlásához Vin Diesel-lel és a Halálos iramban-széria elhagyásához. A Netflix azonban azt állítja, hogy a Különösen veszélyes bűnözők forgatásán Johnson profin viselkedett.