A kislány megható reakciója, amikor először látja apját szakáll nélkül

Egy TikTok videóban örökítették meg azt a pillanatot, amikor egy kislány első alkalommal látja apját szakáll nélkül, és a reakciója szívmelengető.

A közösségi médiában gyakran találkozhatunk megható családi pillanatokkal, és ez a videó is ilyen. Paige Robison, a kislány édesanyja töltötte fel a TikTokra azt a 42 másodperces felvételt, amelyen látható, hogy a négyéves Wren hogyan reagál apja, Josh Davila megváltozott külsőjére. Josh öt év után borotválta le először teljesen a szakállát, így nem meglepő, hogy kislánya, Wren meglepődött az új látványon.

A videóban Wren nem csak hogy nem ijed meg apja új kinézetétől, de még dicséretet is mond neki. A kislány elmondja, mennyire gyönyörűnek látja apját szakáll nélkül, és hogy mennyire tetszik neki, hogy most már nem szúr, amikor puszit ad neki. A felvétel gyorsan népszerűvé vált a TikTokon, ahol több mint 2,7 milliószor tekintették meg.

A videóhoz fűzött kommentárban Paige Robison a következő szavakat használta: "a legcukibb reakció valaha" és a felhasználók valóban egyetérthetnek ezzel, hiszen a felvétel valóban szívhez szóló. A családi pillanatok megosztása a közösségi médiában gyakran vált ki erős érzelmeket a nézőkből, és ez a videó is bizonyítja, hogy a szeretet és az elfogadás milyen erőteljes üzenetet képes közvetíteni.

: (via People)