Ismét forgalomkorlátozás lesz a Ferihegyi repülőtér felé

Folytatódik csütörtöktől az M4-es autóúton, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér csomópontja előtt lévő felüljáró felújítása, ezért forgalomkorlátozásra kell készülni.

Május 6-án, a nap végén zárulnak le a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér megközelíthetőségét is érintő útfelújítási munkák – közölte az MKIF Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. az MTI-n keresztül. A felüljáró burkolata már megújult, jelenleg a híd két szegélye mellett folytatódik a munka.

A légikikötő minden irányból megközelíthető marad, de a forgalom egy plusz egy sávon haladhat majd, és váltakozó irányban lehet számítani forgalomkorlátozásra a munkálatok ideje alatt.

Az MKIF arra kéri a repülővel utazókat, hogy utazásuk tervezésekor vegyék figyelembe a légikikötő megközelítéséhez szükséges időt, és figyeljenek a terelésekre, valamint a lezárásokra, melyek a repülőtér autós és tömegközlekedéssel történő megközelítésének időtartamára is hatással lehetnek.

A társaság minden felújítási ütemről, forgalomkorlátozásról és terelésről tájékoztatást ad saját honlapján, Facebook-oldalán és az Útinformon keresztül. A repülővel utazóknak azt javasolják, hogy nézzenek utána, mennyi időbe telhet megközelíteni a repteret, mert a terelések és lezárások miatt a Ferihegy autós és tömegközlekedéssel történő megközelítése több időt vehet igénybe, mint általában.