Komlói motoros tragédia: új részletek kerültek napvilágra

Szombaton szörnyű baleset áldozatai lettek egy motorosfelvonulásra igyekvő pár Magyaregregy közelében, ahol a motoros és utasa életüket vesztették egy elvétett előzés következtében.

Magyaregregy térségében történt a tragikus esemény, amikor egy motoros pár a felvonulásra tartva személyautóval ütközött. A baleset következtében a motor az autó alá szorult, és a férfi és nő a járműről lerepülve egy másik autó elé zuhantak. A lány holtteste az egyik autó alá szorult, amit a tűzoltók csak daru segítségével tudtak megemelni.

A baleset oka egy elvétett előzés lehetett, aminek következtében a motor első kereke is kiszakadt, és alkatrészei egy másik járműnek csapódtak. A Bors információi szerint a pár már gyermekkoruk óta a motorok szerelmesei voltak.

A helyszínre perceken belül érkezett egy mentőhelikopter, és a tűzoltók is kiérkeztek, hogy megkezdjék a műszaki mentési munkálatokat teljes útlezárás mellett. A motor hátulján utazó nőt a mentősök nem tudták kiszedni, ezért a tűzoltók daruval emelték fel az autót, hogy kiemeljék a holttestet.

A tragédiában további két gépkocsi is érintett volt, amelyekben egy édesanya és gyermeke is megsérültek, őket kórházba szállították.