VV Gina megható beszédet tartott a ValóVilág12-ben, majd könnyek között távozott

VV Gina, a ValóVilág12 játékosa, a kiesés szélén állva, olyan kortesbeszédet mondott, amelyre a műsor történetében még nem volt példa, majd a nézők döntése alapján könnyek között hagyta el a villát.

A ValóVilág 12 legutóbbi adásában VV Csaszi érkezett a villába, két új kockás kendővel a birtokában, amelyek rövid időn belül VV Valen és VV Gina karjára kerültek. A kendők viselése azonban nem csak dísz, hanem egyúttal azt is jelenti, hogy a két lakó közül az egyiknek ma este véget ér a játék. Kiderült, hogy a rózsaszín-fekete kockás kendőket VV Csaszi, azaz Szabó Tibor kötötte meg a két játékos karjára, és ez a gesztus a kiesésüket jelentette.

A nézők már tegnap óta szavazhatnak arra, hogy kinek drukkolnak, de a villalakók csak most szembesültek azzal, hogy a kendők viselése milyen következményekkel jár. A párbaj előtti szokásos beszédek során VV Gina egy rendkívül személyes monológot intézett a közönséghez, amelyben elmondta, hogy már sikeres életet épített fel, és arra kéri a nézőket, hogy adják meg a többi villalakónak is a lehetőséget az újrakezdésre. Gina beszéde sokakat meglepett és meghatott, többen, köztük Valen is, sírva fakadtak.

VV Gina beszédét a többi játékos, köztük ellenfele is, nagy tapssal honorálta, ami után ők ölelkezve fejezték ki kölcsönös tiszteletüket. A legtöbb szavazatot végül Gina kapta, így neki kellett elhagynia a villát péntek este, ahol a távozása után később beköltözhet valaki más. VV Valen kampánybeszédét az Instagramon lehet megtekinteni, ahol a nézők hallhatják, hogy ő mit üzen a szavazás előtt.

Gina később a riportszobában azt mondta, hogy szeretné, ha Valen és Dorka tovább bontakozhatnának a játékban.