Tandi Flóra boldog családi eseményei

Tandi Flóra, Miklósa Erika fogadott lányaként ismert énekesnő, bejelentette, hogy babát vár és az év elején férjhez is ment. Az énekesnő, aki szoros kapcsolatot ápol Miklósa Erikával, élete egyik legboldogabb időszakát éli, hiszen már feleségként készül első gyermekének fogadására, akit júniusban várnak.

Flóra eddig nem osztotta meg a nyilvánossággal várandósságát, inkább a szűkebb családi körben szerette volna megélni ezt az időszakot. "Szűkebb körben szerettem volna megélni, vigyáztam rá, vigyáztam ránk. Szerettem volna édesanya lenni" – nyilatkozta az énekesnő, aki már izgatottan várja, hogy csatlakozzon a "rókafalkához", azaz a körülötte lévő kisgyermekekhez.

A kismama egy napfényes téli napon mondta ki az igent gyermeke édesapjának, egy szűk körben tartott meghitt ceremónián. A pár már tizennégy éve ismeri egymást, de a férj külföldön élt, így csak néhány éve döntöttek úgy, hogy hazaköltöznek és együtt folytatják az életüket.

Flóra nem bánja, hogy most a babázás kerül előtérbe, és karrierjében egy kis szünet következik. Azonban tervei szerint nem hagyja abba a zenélést, új dalokon dolgozik, és egy Wolf Péter művet is szeretne megtanulni, amíg otthon van a babával. "A családom minden bizonnyal a segítségemre lesz, hogy össze tudjam egyeztetni az anyaságot a karrierrel" – emelte ki az énekesnő.

Miklósa Erika és Tandi Flóra kapcsolata egy meghallgatáson kezdődött, és azóta is rendkívül szoros a kötelék közöttük. Erika Flóra lányomnak hívja barátnőjét, és fogadott lányként, Miklósa örökbefogadott gyermekével, Bíborkával tesónak szólítják egymást. Az operaénekesnő még arra is megkérte Flórát, hogy vigyázzon a kislányára, ha már ő és férje nem lennének.