„Halálos fenyegetéseket is kaptam” – Berki Dorina élete a Power of Love után

Berki Dorina, a Power of Love győztese, nemcsak 10 millió forinttal lett gazdagabb, hanem a szerelmet is megtalálta Noel személyében, akivel a műsor óta is boldog párkapcsolatot ápol.

A SuperTV2 párkereső realityjének megnyerése óta Dorina sokat változtatott az életén: elköltözött, egyedül él Budapesten és saját vállalkozást indított. A műkörmös képzés elvégzése után most már szalonban dolgozik, ahol vendégkörét ismertsége is segíti. A Power of Love-ról érkező kérdések mellett a körmök szépségére koncentrál.

Dorina és Noel kapcsolata a műsor alatt szövődött és azóta is tartják egymást. A fiatal lány büszke arra, hogy ők maradtak együtt a műsor szereplői közül. A kapcsolatukat időnként veszekedések és nehézségek is érik, de ezeket megoldják, és igyekeznek minél több időt együtt tölteni.

A reality show-ban szerzett barátságok is fontosak számára, Vilivel, Ildivel és Cintiával továbbra is tartja a kapcsolatot. A műsorban nyert 10 millió forintot Dorina részben befektetésre, részben élményekre fordította. A nyeremény nagy részét szüleire bízta, akik befektetésekbe helyezték azt, de Dorina maga is utazott a pénzből, többek között Mexikóba, Amszterdamba és Ciprusra vitte a családját.

A média világa megtetszett neki, és szeretne a jövőben is szerepelni. A közösségi média terén is aktív, és a Miss Influencer Hungary verseny TOP 100-as mezőnyébe is bekerült. A műsor után kapott negatív kommentek és fenyegetések ellenére a valós életben pozitív visszajelzéseket kap, és sokan kérnek tőle közös fotót.