"Mától végre hivatalos" – Nincs többé titok, vallomást tett Osváth Zsolti

Újabb hatalmas projektbe vágta a fejszéjét Osváth Zsolt, aki a közösségi médiában tett ígéretet követően felfedte, miért is tűnt el az utóbbi időben a nyilvánosság elől.

Az elmúlt időszakban kevesebbet hallhattunk Osváth Zsoltról, de a ZSHOW Time YouTube-csatorna alapítója most kedd este megtörte a csendet, és bejelentette, hogy új vállalkozásba kezdett. "Mától végre hivatalos! A fő ok amiért kicsit eltűntem, az az, hogy valóra váltottam egy régi álmom. Megnyitjuk legújabb vállakozásunkat, a Nagyi Lángost" – írta Osváth Zsolt.

Az étteremtulajdonos, aki három évvel ezelőtt férjével, Zsenyei Patrikkal Magyarország első unikornisos bisztróját, a Unicorn Bistrót nyitotta meg, most egy autentikus, kézműves lángosozót indít a Wesselényi utcában. Osváth Zsolt gyermekkori emlékeit idézve mesélt arról, hogy a lángos iránti szeretete az óbudai piacra nyúlik vissza, ahol anyjával töltött idők során szeretett bele az ételbe.

A Nagyi Lángosházát egy nehezített pályán készült projektnek nevezte, amely a szívének egy különleges darabja, és hangsúlyozta, hogy az életben mindig szükség van projektekre. "Én azt mondom mindig kell egy projekt. Ettől érzi az ember, hogy él" – fogalmazott, hozzátéve, hogy férje, Patrik nélkül nem jöhetett volna létre az új vállalkozás.

Az influenszer azt is elárulta, hogy a lángosozójuk különlegessége abban rejlik, hogy minden feltét magyar kistermelőktől származik majd, és nemcsak lángost, hanem sajtot, palacsintát, kézműves lekvárokat, szörpöket, pálinkát és bort is kínálnak majd. A Nagyi Lángosházának megnyitóját május 25-én 11 órától tartják, ahol az első 100 sajtos-tejfölös lángost ingyen adják, majd egész nap féláron kínálják a harapnivalókat.

Osváth Zsolt arról is beszámolt, hogy bár tervei szerint vissza akart venni a munkából, az új vállalkozás beindítása után ígéri, hogy megtalálja az arany középutat. Emellett megemlítette, hogy az új lángosozóban házhozszállítás is elérhető lesz.