Szenzációs hír a Real Madrid számára a Bayern München elleni BL-párharc előtt

A Real Madrid szurkolói örömhírt kaptak, hiszen a La Liga éllovasának belga klasszis kapusa, Thibaut Courtois hosszú kihagyás után visszatérhet a csapatba.

Thibaut Courtois még augusztusban szenvedett súlyos térdsérülést, és bár márciusban úgy tűnt, hogy visszatérhet a játékba, egy újabb kényszerpihenő következett, így az idény során még nem léphetett pályára tétmeccsen. Az elmúlt héten azonban megkezdte az edzéseket, és Carlo Ancelotti vezetőedző elégedett volt a formájával, így úgy döntött, hogy Courtois visszakerül a keretbe.

A Real Madrid hivatalos X-oldalán közzétett információk alapján Courtois már bekerült a Németországba utazó keretbe, amely kedden a Bayern München otthonában kezdi meg a Bajnokok Ligája-elődöntős párharcot.

A kapusok között Courtois mellett Andrij Lunyin, a Manchester City elleni továbbjutás egyik hőse, valamint Kepa Arrizabalaga neve is szerepel. Bár a müncheni mérkőzésen valószínűleg Lunyin áll majd a kapuban, az egy héttel későbbi visszavágón már Courtois lehet az, aki Harry Kane-ékkel nézhet szembe.

A Bajnokok Ligája elődöntőjében a Bayern München és a Real Madrid mellett a Dortmund és a PSG csapatai is megküzdenek a döntőbe jutásért. A mérkőzéseket az M4 Sport közvetíti.

(Borítókép: Jonathan Moscrop/Getty Images)