Szujó Zoltán és Gundel Takács Gábor barátsága és szakmai kapcsolata

Bár sokan úgy vélik, hogy a televíziózás világában a rivalizálás a jellemző, Szujó Zoltán és Gundel Takács Gábor barátsága és szakmai együttműködése ezt cáfolja. A két műsorvezető évek óta támogatja egymást, és szükség esetén mindig számíthatnak egymás segítségére.

Szujó Zoltán és Gundel Takács Gábor barátsága és szakmai együttműködése példát mutat arra, hogy a televíziózás világában is lehet őszinte kapcsolatokat ápolni. Szujó Zoltán elmondása szerint Gundel Takács Gábort példaképként és szakmai barátként tartja számon, és fontos döntései előtt gyakran kér tanácsot tőle. Egy megállapodásuk is van arról, hogy ha valamilyen rendezvényre vagy konferenciára nem tudnak elmenni, akkor egymást ajánlják a szervezőknek.

A két műsorvezető pályafutása során többször is együtt dolgozott, és a közös munkahelyeken kialakult barátságuk a mai napig tart. Szujó Zoltán különösen hálás Gundel Takács Gábornak, amiért 2012-ben, amikor a Forma 1-es közvetítések jogai a Magyar Televízióhoz kerültek, és őt megkeresték a műsorvezetésre, Gábortól kapott tanácsokat. Később, amikor Szujó távozni kényszerült a csatornától, Gundel Takács volt az egyik első, aki felhívta, hogy megkérdezze, hogy van.

Most, amikor Szujó Zoltán egy új kihívás előtt áll, és kvízműsor házigazdájaként debütál az RTL-en, ismét barátjához, Gundel Takács Gáborhoz fordult segítségért. Gundi tapasztalatai és a sport és kvíz közötti párhuzamok megosztása nagy segítséget jelentettek Szujó számára.

Gundel Takács Gábor szerint téves az a nézet, hogy a televíziós műsorvezetők egymással rivalizálnak. Ők inkább történetmesélők és kollégák, akik természetesen segítik egymást. Szujó Zoltán és Gundel Takács Gábor közötti jó viszony és korábbi együttműködésük alapján számára magától értetődő volt, hogy segítséget nyújtson.