Szentesi emberölés: a rendőrség egy 21 éves férfit keres

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást folytat egy szentesi emberölés ügyében, és egy 21 éves helyi férfit keresnek, akit a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítanak.

A rendőrség 2024. április 25-én, csütörtökön indított nyomozást egy ismeretlen tettes ellen, aki megölt egy 52 éves helybéli nőt Szentesen, a József Attila utca 12. előtt. A nyomozás során beszerzett bizonyítékok alapján Kocsárdi Dávid Máté szentesi lakost gyanúsítják a bűncselekmény elkövetésével, és ellene elfogatóparancsot adtak ki.

Kocsárdi Dávid Máté korábban eltűntként volt nyilvántartva, jelenleg 21 éves, körülbelül 175 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid, barna hajú és ovális arcú. A bűncselekmény elkövetésekor sötét melegítő nadrágot, fekete kapucnis pulóvert, vörös dzsekit viselt, és egy fekete, Neuzer márkájú, férfi vázas kerékpárral közlekedett.

A rendőrség arra kéri a lakosságot, hogy amennyiben információval rendelkeznek a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyéről, jelentkezzenek személyesen bármelyik rendőri szervnél. Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon. A rendőrség kiadta a férfi fotóját is, hogy megkönnyítse az azonosítást és a megtalálását.