Ukrajnából mentett kutyával aratott sikert Miló Viki

Miló Viki, aki már nem versenyszerűen sportol, kutyakiállításokon elért kiemelkedő eredményével hívta fel magára a figyelmet. A World Dog Show-n díjazott Karisma nevű csivavájával, aki nem más, mint egy Ukrajnából mentett kutya, újabb sikert könyvelhetett el.

Miló Viki, aki már évek óta nem sportol versenyszerűen, kutyakiállításokon azonban rendszeresen részt vesz és sikereket ér el négylábú kedvenceivel. Legutóbbi, különösen figyelemre méltó eredményét Karisma nevű csivavájával érte el, aki a World Dog Show-n szerzett díjat.

Karisma nem egy átlagos kutya, hiszen a háború sújtotta Ukrajnából mentették, és a háború borzalmai komolyan megviselték. Miló Viki Instagram-oldalán osztotta meg, hogy újra kellett kezdenie a kisállat szocializációját, mivel a sok robbantás miatt félt a zajoktól és hosszú ideje nem került kutyák közé.

A büszke gazdi, Miló Viki, elmondása szerint Karisma életét a "Vetearn World Winner" címmel koronázták meg. Viki külön kiemelte, hogy mennyire boldog, hogy Karisma egy évig az ő kutyája lehetett, és hogy a csivava legszebb lánya, Venus is az ő kislánya.