A Mosoly Zrt. és más streaming csemegék

Az After streamingajánlójában a legújabb és hamarosan érkező filmekről és sorozatokról olvashatunk, amelyek Magyarországon is elérhetőek. A kínálatban a Mosoly Zrt. második évada, egy gyilkosos játékról szóló horrorvígjáték, egy bérgyilkosról szóló anime, egy párhuzamos univerzumokkal foglalkozó sci-fi, egy filmstúdió mérgező légkörét bemutató sorozat és a Rick és Morty anime változata szerepel.

Több mint két évvel az első évad után május 13-án tér vissza a Mosoly Zrt. a képernyőkre. A sorozat, amely az Adult Swim csatorna egyik legsikeresebb újítása, új előzetesekkel is megörvendeztette a rajongókat, akik már alig várták a folytatást. A Mosoly Zrt. epizódjai rövidek, mindössze 12 perc hosszúak, így az új évad premierje előtt könnyen bepótolható az első évad. A történet középpontjában Pim és Charlie állnak, akik a cég alkalmazottjaiként azon dolgoznak, hogy jobb kedvre derítsék a bajba jutott klienseiket.

A Netflix kínálatában található Játsszunk gyilkosost! egy olyan film, amely egy tehetős fiatalokból álló baráti társaság partiját mutatja be, ahol egy gyilkosos játék váratlanul veszélyessé válik. A film a Z generációt és a közösségi médiát is kritikával illeti, és a fogadtatása igen megosztó volt.

A Disney+ felhasználói örülhetnek a Fable manga animeadaptációjának, amely egy hidegvérű bérgyilkos történetét meséli el, aki egy évig kénytelen szüneteltetni munkáját és beilleszkedni a társadalomba. A Tezuka Productions által készített anime magas elvárásoknak kellett megfelelnie, hiszen a manga nagy népszerűségnek örvendett.

Az Apple TV+ kínálatában a Sötét anyag című sci-fi-thriller található, amelyben a főszereplő, Jason, párhuzamos univerzumokba lépve próbálja ki magát különböző életutakon. A történet egy kultikus film, a Primer könnyebben emészthető változataként írható le.

Végül az RTL+ platformon a Cápák árnyékában című sorozat a szórakoztatóipar sötét oldalát tárja fel. A mérgező munkahelyi légkört bemutató sorozatban egy asszisztens a karrierje érdekében egyre kegyetlenebb dolgokra is képes. A főszereplők között Diane Kruger és Donald Sutherland is megtalálható.

Az Adult Swim csatorna egy újabb meglepetéssel készül a rajongók számára: még idén megérkezik a Rick és Morty: Az Anime című animációs sci-fi sorozat, amely a már világszerte hatalmas népszerűségre szert tett főszereplőket egy teljesen más világba repíti. A legújabb előzetesben Morty-t a bolygó hősének kiáltják ki, és a függetlenségét ünneplő metropoliszban mindenhol az ő arca látható. A sorozat az Adult Swim és az HBO Max csatornáin lesz elérhető.