Majka és Azahriah közötti nézeteltérés

Majka csalódottságát fejezte ki Azahriah viselkedésével kapcsolatban, mondván, hogy az énekes hozzáállása aggodalomra ad okot. A rapper szerint Azahriah viselkedése jellemző rá, és úgy érzi, hogy valami más probléma is húzódik a háttérben. Majka nehezen viseli a csalódásokat, és példaként hozta fel a Curtisszel való szakítását is, amely szintén megviselte. A történtek után azonban úgy véli, tudja, hogyan kell kezelnie Azahriah-t a jövőben.

Azahriah a Campus fesztiválon arra kérte a rajongóit, hogy ne rögzítsék videóra a Rampapapam című dalát. Az énekes Instagram-sztoriban válaszolt azoknak, akik ezt a kérését kritizálták, kiemelve, hogy a koncertre jegyet váltóknak tisztában kell lenniük azzal, mire számíthatnak. Azahriah emlékeztetett, hogy a dal szövegében is felhívja a figyelmet a jelenlét fontosságára a "Tedd le a kibaszott telefont és vegyél egy nagy levegőt végre" sorral.

Majka az RTL-hez való csatornaváltását is megemlítette, amelyet nagyon pozitívan értékel. Úgy véli, a változás különösen fontos a kreatív emberek számára. Az RTL-nél az X-faktor zsűritagjaként és a Sztárbox műsorában is részt vesz, ahol barátaiért szurkol. A rapper kiemelte, hogy a színpadi jelenlét, a tehetség és a gyakorlás mind hozzájárulnak a sikerhez. A Blikknek adott interjúban Majka elmondta, hogy rettentően félt a váltástól, de nem bánta meg a döntését, és így 7-8 hónap távlatából azt mondja, hogy ez a legeslegeslegjobb döntés volt az utóbbi években. Hozzátette, hogy az RTL-nél abszolút szabad kezet kapott, és minden olyan dolgot, amit előtte megbeszéltünk, és ő kérte, azt nem maximálisan, hanem még azon is túl teljesítették.

A rapper a fesztiválon egy másik interjúban Azahriahval kapcsolatban is megosztotta a véleményét, akivel a múlt héten alakult ki közöttük nyilvános szóváltás.