Berki Artúr, a The Voice énekese babát vár!

Nagy öröm érte Berki Artúrt, a The Voice tehetségkutató műsor énekesét, aki bejelentette, hogy hamarosan édesapa lesz. A hírt éppen a párja és ő közötti harmadik évfordulójukon osztotta meg a rajongókkal.

A családi boldogság hamarosan egy új taggal bővül, és ezt az örömhírt Artúr a közösségi oldalán keresztül közölte a világgal. A bejegyzésében szeretetteljes szavakkal fordult párjához: "Nagyon Boldog harmadik évfordulót nekünk szerelmem! Tudod jól mennyire szeretlek téged csak annyit szeretnék mondani hogy köszönöm, köszönök neked mindent! Hálás vagyok Istennek, hogy valóra váltotta a legnagyobb álmunkat és bővül a kis családunk hamarosan 3-an leszünk erőben, egészségben és boldogságban. Nagyon szeretlek!" - fogalmazott meghitt üzenetében.

A boldog hírrel együtt Artúr megosztott egy fotót is, amelyen az ultrahangfelvételek láthatók, így a rajongók már most betekintést nyerhettek a kis jövevény első "képeibe". A követők és a szülők egyaránt izgatottan várják a baba érkezését, és a közösségi médiában számos gratuláció és jókívánság özönlött be a bejelentés után.