Mikes Anna: Magyarország-rajongó vagyok, imádom a hazámat és szép életem van itthon

Krausz Gábor barátnője, Mikes Anna a Borsnak adott interjúban beszélt arról, hogy bár sok a munkája, de szereti a tevékenységét, és boldog az életével Magyarországon.

Mikes Anna, Krausz Gábor táncosnő párja, a Borsnak nyilatkozva elárulta, hogy sokat töprengtek azon, vajon vállalják-e a részvételt az Ázsia Expressz műsorban. Végül úgy döntöttek, hogy igen, és Anna szerint ez jó döntés volt, mivel a műsor egy nagy kalandot jelentett számukra, amit nem ért volna meg kihagyni.

A hazatérést követően Mikes Anna így nyilatkozott: "Nagyon jó itthon lenni, egyébként is Magyarország-rajongó vagyok: imádom a hazámat és szép életem van itthon. Annyira rendben van minden körülöttem, jó visszajönni ebbe a nyugalomba. Nagyon hiányzott a tánciskolám, a tanítványaim, nagyon vártak engem, és én is őket. A családom és a barátaim elképesztő szeretetközeget adnak nekem." Hozzátette, hogy az időmenedzsment jelenti számára a legnagyobb kihívást, hogy a munka mellett hogyan tudja a szeretteivel is elegendő időt tölteni.

Mikes Anna azt is elmondta, hogy munkával kapcsolatban robotként funkcionál, ami nem jelent számára terhet, hiszen imád dolgozni. Megjegyezte, hogy az egész nyara már most be van táblázva, ami nagy megnyugvást jelent számára. A tizenegyszeres magyar bajnok táncosnő hazatérése után egyből belevetette magát a hétköznapokba, és "gépüzemmódba kapcsolt", amit egyáltalán nem bánt meg. "Én egy robot vagyok, ha munkáról van szó, de ez nem esik nehezemre, mert imádok dolgozni. Hálás vagyok, hogy ott a tánciskolám és ott folytathatom, ahol abbahagytam. Jó érzés az, hogy amit felépítettem, az megvárt és ugyanúgy vissza tudok állni a munkába, mint bármikor máskor" – magyarázta Anna.