Elvitelre #64: Fölszállott a Szitakötő, s beszállott a hálóba

Az Elvitelre podcast legújabb epizódjában a Szitakötő rendszer titkait és Lackfi János életének meccsét fedezhetjük fel. A hvg.hu hétzáró műsorában a HVG hetilap és a hvg360 kiemelkedő írásait hallgathatjuk meg.

Az Elvitelre podcast sorozat legfrissebb részében a hallgatók megismerkedhetnek a Szitakötő rendszerrel és Lackfi János életének egy fontos eseményével. A hvg.hu által készített hétzáró podcast a legjobb HVG hetilapos és hvg360-as cikkeket gyűjti össze, hogy a hallgatók kényelmesen, a háttérben hallgatva ismerkedhessenek meg a legérdekesebb témákkal.

A műsorban Rogán Antal látásmódját és az elmúlt évek legnagyobb magyar sikerét is visszaidézzük. A podcast célja, hogy a hallgatók számára érdekes és releváns tartalmat nyújtson, miközben a hétköznapok során más tevékenységeket is végezhetnek.

A HVG Podcastok további műsorait is követhetik és hallgathatják meg a legnépszerűbb platformokon, mint például a Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, SoundCloud és YouTube. Az Elvitelre podcastra pedig fel is iratkozhatnak a Spotify, Apple Podcasts és Google Podcasts szolgáltatásokon keresztül.