Judy és öccse, Sztivi közös színpadi fellépése

Judy és öccse, Kis Tibor, azaz Sztivi, aki a Hiperkarma és a Kaukázus gitárosa, mostanában ismét együtt zenélnek. A Groovehouse élőzenekaros fellépésre készülnek, amelyet a megszokott gépi hangzással egészítenek ki.

Judy és Sztivi szoros kapcsolatot ápolnak, és a zene még jobban összeköti őket. Judy elmondása szerint öt évvel idősebb nővéreként mindig is ő volt a szóvivő, míg Sztivi a csendesebbikük. Gyermekkorukban voltak ugyan civakodásaik, de ezek csupán átlagos testvéri nézeteltérések voltak. A zene és a rendszeres próbák mellett a családi összetartás is fontos számukra. Judy szerint családjukban a harag gyakorlatilag nem létezik, még a komolyabb nézeteltérések is gyorsan rendeződnek, és mindig támogatják egymást. Például Judy válása alatt is gyakran beszélgettek, és Sztivi lelkileg támogatta nővérét.

Tibor szerint azóta vannak igazán jóban, amióta nem kell együtt élniük. A közös munka során nem keverik a testvéri kapcsolatot a szakmaival, és bár eltérő zenei stílust képviselnek, jól tudnak együtt dolgozni. Kevesen tudják, de már a kétezres évek óta dolgoznak együtt, például Tibor gitározta fel Judy Hajnal című számát és a Vándort is. A közös munka kézenfekvő volt, hiszen együtt laktak, és Judy kérte meg öccsét az élő hangszer felvételére.

A családi összetartás fontosságát szüleiktől tanulták, akik bár már nem élnek együtt, de a mai napig házasok és a családi összejöveteleken is részt vesznek. Judy büszkén mesélt arról, hogy szüleik nemrég egy családi eseményen ünnepelték az ötvenéves házasságukat, ahol jó volt a hangulat és mindenki együtt volt.