Hazatalálsz évadzáró: Dráma és váratlan fordulatok

A TV2 népszerű sorozata, a Hazatalálsz második évadának fináléja óriási drámával és meglepő fordulatokkal ért véget. A záró epizódokban a főszereplők közül az egyik karakter börtönbe került, míg a másik tragikus halált halt.

A Hazatalálsz sorozat tavaly januárban debütált, és az első évad 50 epizódja után zárult le. Idén márciusban tért vissza a képernyőkre a második évaddal, amely még több izgalmat ígért a nézőknek. A már ismert karakterek mellett új szereplők is csatlakoztak a történethez, mint Gerlóczy alezredes, akit Stohl András, Balogh hadnagy édesanyját Hegyi Barbara, valamint a Katát zsaroló bűnözőt Köles Ferenc keltette életre.

A második évadban a nézők 30 epizódon keresztül követhették figyelemmel a kedvenc szereplőik viszontagságait. A sorozat záró részeiben a feszültség tetőfokára hágott: Trixi karaktere, akit Kiss Ramóna alakított, és aki várandós volt a sorozatban, az utolsó részben életét vesztette. Emellett Raja karaktere börtönbe került, így a sorozat minden szálára pont került.