Marics Peti: Majka volt a példa, tudtam, hogy ilyen utat szeretnék bejárni

Április 29-től új műsorvezetőkkel tér vissza a Zsákbamacska, ahol Marics Peti és Pető Brúnó, valamint T. Danny és Szente Vajk lesznek láthatóak. Marics Peti a műsorvezetői szerepről, a Valmar jövőjéről és szólókarrierjéről, valamint a Majkához való hasonlításról beszélt egy sajtóeseményen, de szóba került a hangszálai állapota és a lehetséges műtét is.

A Valmar, Marics Peti és Valkusz Milán duója, a fiatal generáció egyik hangjaként mozgatja meg a közönséget. A televíziózás terén is megmutatták már tehetségüket, Valkusz Milán az Ázsia Expressz és a Sztárban sztár után az X-Faktorban lesz mentor, míg Marics Peti a Sztárban sztár versenyzőjéből zsűritaggá vált. A Zsákbamacska műsorvezetői szerepét Majka és Pápai Joci távozása után kapta meg.

A Zsákbamacska új részei április 27-től lesznek követhetőek, egy VIP különkiadással kezdődnek, majd április 29-től minden hétköznap 20 órától láthatóak az adások.

Marics Peti a műsor tematikáját izgalmasnak találja, hasonlítva azt egy élő társasjátékhoz, ahol a szerencse a központi elem. Majkához való hasonlítását pozitívan fogadja, hiszen őt példaképként tekinti, és hasonló pályát szeretne bejárni.

Műsorvezetőként új kihívásokkal néz szembe, de a Zsákbamacska szabadabb koncepciója miatt nem érezte nehéznek a feladatot. A műsorban való szereplésüket a castingon mutatott teljesítményük alapján alakították ki, és nem vettek részt külön képzésen.

A műsorvezetők közötti kapcsolatot illetően Marics Peti a Dancing with the Stars-ban ismerkedett meg T. Dannyvel és Szente Vajkkal, míg Pető Brúnóval öt éve ismerik egymást. Valkusz Milán X-Faktor mentori szerepéről Marics Peti örömét fejezte ki, és büszke rá, kíváncsi, hogy miket fog kihozni a versenyzőkből.

A Valmar zenei tevékenységét nem befolyásolja, hogy mindketten tévéznek, hiszen már készülnek az új zenék, és a barátságuk is megmaradt. A tánc szerepét életében Marics Peti fontosnak tartja, hiszen az előadóművészeti tevékenységhez hozzátartozik.

A Valmar terveiről még nem döntöttek, de egy Budapest Parkos fellépésük lesz, és egy dupla Budapest Park koncert júniusban. Európai turnéval kapcsolatban még nem terveznek, de nyitottak az új lehetőségekre. Zenei stílusukat illetően mindig új dolgokat próbálnak ki.

Marics Peti a jövőben is tervezi szólókarrierjét, hiszen a duó mellett fontos az önmegvalósítás. Színészkedés terén is szívesen kipróbálná magát, különösen filmekben.

Az énekes az elmúlt év fellépései miatt sérült hangszálakkal küzd, és jelenleg szteroidos kezelést kap. Reméli, hogy javulni fog a helyzet, és nem lesz szükséges a műtéti beavatkozás, de ha mégis sor kerülne rá, akkor sem aggódik, mivel egy rutin operációról van szó.

(Borítókép: Marics Peti 2024. április 16-án. Fotó: Szollár Zsófi / Index)