ÉNB Alexa nem sieti el a válást, bár férje már új kapcsolatban él

Farkas Alexa, az Éjjel-Nappal Budapest korábbi szereplője öt év házasság után szakított 26 évvel idősebb férjével, Farkas Balázzsal, de a válást nem sürgeti, annak ellenére, hogy a férje már új társra talált.

Farkas Alexa, akit sokan ÉNB Alexaként ismernek, öt év együttélés után szakított idősebb férjével, Farkas Balázzsal. A házasságuk már fél éve nem működik, és bár külön élnek, közös vállalkozásukat továbbra is együtt viszik. Alexa elmondása szerint az életük eltérő irányt vett, ő a harmincas éveinek elején aktív életet él, míg férje már a nyugalmasabb évekre vágyik.

Alexa a válás okait is kifejtette, hangsúlyozva a korkülönbségből adódó eltérő életstílust. A spirituális központban, ahol együtt dolgoznak, egyre több felelősség hárul rá, mivel Balázs már ritkábban van jelen az irodában. Bár hivatalosan még nem váltak el, Balázs már új kapcsolatot kezdett, Alexa viszont nem tervezi újbóli házasságkötését, és jelenleg a szingli életet élvezi.

Az RTL Fókusznak adott őszinte interjújában Alexa kudarcként éli meg a szakítást, és elismeri, hogy férje nélkül nem lenne ott, ahol most van. A válás időzítése kapcsán megjegyezte, hogy ez jelenleg inkább férjétől függ, és nem zárja ki, hogy sosem válnak el hivatalosan.